Filosofie

WAT ZEGT UW GEZICHT OVER U ?
Uw gezicht is het deel van uw lichaam dat u constant laat zien. Het zegt veel over u. Een doffe en slechte huid onthult een gebrek aan o.a. ontoereikende huidverzorgingsroutine. Ook kan een gebrek aan goede nachtrust en slechte voeding hierbij parten spelen.


Naarmate u ouder wordt, is uw huid minder goed in staat om te regenereren, dus vraagt uw huid om extra zorg en voedingsstoffen. Ook is het raadzaam Uw huid te beschermen tegen extreme factoren zoals zon en wind zo ook de effecten van CV en air-conditioning. Deze eisen allemaal hun tol. Daarom is het belangrijk te zorgen voor voldoende rust en beweging, een evenwichtige voeding en een goede huidverzorging.


AANPAK OP DE LANGE TERMIJN
De behandelingen die ik bied, zijn ontworpen voor het welzijn en comfort van de huid met als doel de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Dit komt tot zijn recht in mijn keuze voor behandelmethoden en huidverzorgingsproducten.


De zorg voor onze huid en het verbeteren hiervan, is niet iets wat bereikt wordt op korte termijn of wanneer we hier behoefte aan hebben. De beste resultaten worden behaald als de client een regelmatige huidbehandeling c.q. –verzorging toepast op basis van het gegeven advies. Dit vergt wel wat inzet en discipline van uzelf.  Maar zo werken we samen naar een mooi resultaat.

“Als je 20 bent, is je huid te danken aan je genen,
zodra je 50 bent, is je huid te danken aan jou.”

 

 

 

Weinig mensen zijn gezegend met een vlekkeloze, gladde huid. De meesten van ons zijn niet helemaal of helemaal niet tevreden met hun huid.
Na analyse en het bespreken van uw gebruikelijke verzorgingsmethode (of het gebrek hieraan)  kiezen we een behandeling die bij u past met als doel uw huid te verbeteren. Achteraf vraagt u zich af waarom u niet jaren eerder deze stap heeft genomen.

Huidveroudering is een natuurlijk proces wat niet kan worden gestopt. Maar we kunnen de gevolgen van dit proces wel enigszins vertragen.
De juiste keuzes in levensstijl, huidverzorgingsproducten en dagelijkse verzorging helpen hierbij.